circle-background

Муніципальний телеканал м. Запоріжжя

circle-background
weather

+3°

Програма телепередач:

ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ НД
weather

+3°

Телепрограма

Комунальники продовжують роботу у посиленому режимі

08.01.2019, 00:02

text
Поділитися:

Цими вихідними комунальники продовжували активно працювати, напередодні свят міський голова Володимир Буряк перевів їх на посилений режим роботи. Це пов’язано з погіршенням погодних умов, снігопадом. Про це повідомляється на сайті міської ради.

У роботі задіяно десятки одиниць техніки для обробки доріг спеціальними матеріалами, очищення від снігу доріг і прибудинкових територій. Сьогодні міський голова в черговий раз об’їхав райони для того, щоб проконтролювати прибирання міста від снігу.

Керівники комунальних служб відзвітували міському голові Володимиру Буряку про хід робіт. Зокрема комунальне підприємство «ЕЛУАШ» щодня задіює 77 одиниць техніки. Перш за все, посипають жваві магістралі, перехрестя доріг, спуски і підйоми, зупинки громадського транспорту, тротуари. Так 5 січня було використано понад 300 тонн піско-соляної суміші, 27 тонн відсіву.

6 січня «елуашівці» очищали від снігу дороги, тротуари, зупинки громадського транспорту, обробляли їх сумішшю. На закріплених територіях в ці дні працювали і інші комунальні підприємства – «Титан», Зеленбуд » та ін..

На прибудинкових територіях працюють двірники керуючих компаній «Запорожремсервіс», «Мрія», «Місто для людей», а також КП «Наше місто». Так 5 січня біля близько 700 двірників протягом дня вони чистили прибудинкові території від снігу. Для прибирання, посипання внутрішньоквартальних доріг задіяно 27 одиниць техніки КП «Запорожремсервіс».

– комунальні служби повинні продовжити працювати в цілодобовому режимі. Необхідно більше уваги приділити внутрішньоквартальним дорогам. Завдання двірників – з самого ранку продовжити прибирання, посипання прибудинкових територій, – зазначив Володимир Буряк.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: