circle-background

Муніципальний телеканал м. Запоріжжя

circle-background
weather

+3°

Програма телепередач:

ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ НД
weather

+3°

Телепрограма

На дегустацію ківі з коньяком та в’ялених помідор запрошують запоріжців

17.09.2018, 17:06

text
Поділитися:

Ківі з коньяком, в’ялені помідори та фрукти в медУ. Усі ці страви до Запоріжжя привезли кулінари із Харкова, Тернополя, Дніпра та Полтави на вже традиційний для нашого міста фестиваль консервації.

Фестиваль консервації тільки починається, а Лариса Хливнюк вже зробила на своєму ятку вітрину і демонструє запоріжцям так звану “патріотичну консервацію”. На заході жінка вже не вперше. Тож, каже: її продукцію тут впізнають одразу. Пані Лариса впевнена, аби консервація смакувала, її потрібно готувати винятково із гарним настроєм.

А от киянин Андрій привіз до Запоріжжя в’ялені помідори. Запевняє: весь товар зроблено за авторським рецептом. Натуральні смаколики із Західної України привіз і Роман Навроцький. Каже, що його продукцію знають вже далеко за межами України. Цьогоріч на фестиваль чоловік привіз кулінарні новинки власного виробництва.

Загалом фестиваль консервації об’єднав понад 100 учасників з різних куточків України. За словами організаторів, він передбачає не тільки обмін кулінарними цікавинками, а й допомогу українським військовим. Тож, кожен з учасників мав передати щонайменше 5 кілограмів своєї консервації до спеціального фонду заходу. Окрім десятків локацій зі смаколиками на заході працювали дитячі зони та майстер-класи. А святкової атмосфери додавали виступи запорізьких співаків та місцевих творчих колективів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: