circle-background

Муніципальний телеканал м. Запоріжжя

circle-background
weather

+3°

Програма телепередач:

ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ НД
weather

+3°

Телепрограма

Напередодні свята місцевий бренд-шеф запросив усіх бажаючих на гастровечерю

30.12.2020, 16:25

text
Поділитися:

Курячий паштет з полуницею, крафтовий хліб із в’яленою вишнею або сицилійський апельсин на морозній крихті – це лише частина ласощів, які презентували на гастровечері. Загалом у меню вісім страв: від екзотичних закусок до десертів. Відвідувачі заходу діляться — тут справжній рай для гурманів.

До кожної зі страв професійний сомельє підбирає відповідний алкогольний напій. А ще важливо вдало презентувати страву, кажуть організатори.

Втім, головна мета гастровечері — не смачно поїсти, а більше дізнатися про кулінарне мистецтво, кажуть організатори. Тому й влаштували такий захід, аби поділитися із запоріжцями секретами своєї професії та популяризувати справу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: