Муніципальний телеканал м. Запоріжжя
Курячий паштет з полуницею, крафтовий хліб із в’яленою вишнею або сицилійський апельсин на морозній крихті – це лише частина ласощів, які презентували на гастровечері. Загалом у меню вісім страв: від екзотичних закусок до десертів. Відвідувачі заходу діляться — тут справжній рай для гурманів.
До кожної зі страв професійний сомельє підбирає відповідний алкогольний напій. А ще важливо вдало презентувати страву, кажуть організатори.
Втім, головна мета гастровечері — не смачно поїсти, а більше дізнатися про кулінарне мистецтво, кажуть організатори. Тому й влаштували такий захід, аби поділитися із запоріжцями секретами своєї професії та популяризувати справу.
24.12.2020, 09:25
24.12.2020, 12:33
14.01.2021, 08:41
12.01.2021, 10:32
15.01.2021, 12:41
11.01.2021, 10:23
15.01.2021, 17:24
04.01.2021, 10:24
16.01.2021, 12:09
Повідомити про помилку
Текст, який буде надіслано нашим редакторам: