circle-background

Муніципальний телеканал м. Запоріжжя

circle-background
weather

+3°

Програма телепередач:

ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ НД
weather

+3°

Телепрограма

Спортсменки з аеробіки готуються до нового сезону 2019 року

09.01.2019, 17:25

text
Поділитися:

Запальним та енергійним видався 2018 рік для вихованці ДЮСШ 10 зі спортивної аеробіки.
Участь у багатьох змаганнях, жага до перемоги й справжній драйв по-запорізьки – саме це продемонстрували вони протягом сезону.
Постановка нових композицій та елементів, відшліфовування синхронності, нові успіхи та перемоги – саме таким видався 2018 рік у спортивній аеробіці ДЮСШ 10.
Чітко й зі знанням справи
коригує тренувальний процес майстер спорту зі спортивної аеробіки Ольга Черняєва. Для своїх вихованців є прикладом для наслідування. Результативністю команди задоволена, бо що не виступ, то у трійці кращих. Так на фестивалі гімнастичних дисциплін «Новорічні сузір’я – 2018», два гран-прі вибороли її вихованки Мілана Іванцова та Аліса Котлюба.

Три місяці займається спортивною аеробікою Катерина Муравйова. Спостерігаючи за змаганнями й побачивши складні елементи у номері, закортіло й самій піти займатись цим видом спорту. На змаганнях «Новорічні сузір’я- 2018» у категорії “кадети” – посіла перше місце. На цьому не збирається зупинятися, хоче стати майстром спорту. Спілкуючись з подружками по аеробіці, каже, що команда по-бойовому націлена на наступні змагання.

У свої 6 років фору іншим зможе дати спортсменка Мілана. У спортивній аеробіці дівчина 2, 5 роки, має 5 золотих медалей та кубок гран-прі, який виборола нещодавно на змаганнях з гімнастичних дисциплін, що проходив у ЗНУ. Пізнавати нові елементи, відпрацьовувати їх, і, головне, не лінуватися – ось що треба, аби стати олімпійською чемпіонкою, каже Мілана. Бо це одна із головних мрій дівчини. Зараз дівчата енергійно відпрацьовують нові номери й готуються до змагань, котрі відбудуться в квітні у Житомирі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: