circle-background

Муніципальний телеканал м. Запоріжжя

circle-background
weather

+3°

Програма телепередач:

ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ НД
weather

+3°

Телепрограма

У Запоріжжі стартував осінній сезон із боксу

06.09.2019, 18:30

text
Поділитися:

У Запоріжжі стартувала боксерська осінь. Відкрили сезон спортсмени 2004-2005 років народження — юніори. Для них найближчим часом настане пора відповідальних змагань. Перевірка боєздатності проходила на відкритому чемпіонаті Запоріжжя, який протягом 3-х днів тривав у парку “Дубовий гай”.

Ця вікова категорія в Запоріжжі є одним з лідерів і на всеукраїнському рівні. Місцеві юніори регулярно привозять медалі з національних чемпіонатів, а збірна області у командному заліку стабільно посідає місця на чолі рейтингу. Головним стартом цієї осені для запорізьких боксерів стане першість України, яка відбудеться у жовтні в Одесі. Там від них також очікують відповідних результатів.

Звітний чемпіонат Запоріжжя став для учасників першим стартом після літніх канікул. Головним завданням для боксерів було перевірити рівень готовності та отримати бойову практику. Тому в турнірі взяли участь не тільки запоріжці, а й гості з інших міст області. Змагання показали: до осені спортсмени підготувалися належним чином.

Одна з тих команд, що вели підготовку і під час літніх канікул,— відділення боксу Запорізького спортінтернату. На чемпіонаті Запоріжжя виступало двоє його представників — Ігор Андрєєв та Данило Філіппов. Обидва продемонстрували високий темп, якісну техніко-тактичну підготовку.

Серед переможців чемпіонату міста відзначимо вихованця спортінтернату Ігоря Андрєєва, представника спортивного клубу “Олексіївський” Микиту Вагіна та спартаківця Данила Прокопенка. Наступним стартом для цієї вікової категорії стане чемпіонат області, який пройде з 12 по 19 вересня тут же, у “Дубовому гаю”. На ній буде визначена збірна Запорізької області, яка візьме участь у чемпіонаті України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: