circle-background

Муніципальний телеканал м. Запоріжжя

circle-background
weather

+3°

Програма телепередач:

ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ НД
weather

+3°

Телепрограма

У Запоріжжі ветерани АТО відкрили власний бар

26.06.2018, 14:43

text
Поділитися:

Їжа для душі. У Запоріжжі троє ветеранів АТО відкрили заклад громадського харчування. Зараз в меню небагато страв, переважно — фаст-фуд. Також в спеку готують холодні, освіжаючі напої. В мережі ця новина вже розійшлася. Є багато охочих відвідати заклад.

На війну Олексій пішов добровольцем у першу хвилю мобілізації. Пройшов багато гарячих точок. А ось адаптуватися до мирного життя йому допомогла мрія — створити власний заклад харчування. Так з’явився бізнес-план по створенню “Броніка”. Кошти у його облаштування вклали три товариші – усі ветерани АТО. Зараз тут разом і працюють у “Броніку”. Олексій власноруч робить сендвічі. Це одна з головних страв цього закладу. Чоловік запевняє: може приготувати смачний сендвіч на будь-який смак. Із м’ясом, ковбасою, шинкою, сиром та зеленню.

Разом з ветеранами тут працює Світлана, мати загиблого під Луганськом військового Євгена Сиротіна. Зізнається, що вдома сидіти було вже несила, а тут вона знайшла себе. Тепер допомагає чоловікам готувати та продавати їжу.

Біля “Броніка” майже ніколи не буває малолюдно. Сюди заходять перекусити насамперед побратими новоспечених бізнесменів, а також родичі військових. Кажуть – готують тут смачно. Закладу всього 5 днів, але за цей час вже здобули декілька постійних клієнтів. Власники “Броніка” амбітних планів поки не мають . Але цікаві ідеї з розвитку справи вже є — хочуть ввести кілька нових страв у меню. А ще будуть удосконалювати свої вміння в кухарській справі, аби смачно годувати всіх гостей закладу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: