circle-background

Муніципальний телеканал м. Запоріжжя

circle-background
weather

+3°

Програма телепередач:

ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ НД
weather

+3°

Телепрограма

У Запоріжжі відбувся боксерський чемпіонат пам’яті заслужених тренерів України

01.03.2019, 18:14

text
Поділитися:

Боксерський сезон в Запоріжжі набирає обертів. Черговими розпочали турнірну ходу спортсмени 2005-2006 років народження. Вони з’ясовували стосунки у спортивному клубі “Олексіївський” під час відкритої першості міста.

Місце проведення змагань було обрано невипадково. Адже чемпіонат міста присвячений пам’яті Заслужених тренерів України Едуарда Тарасенка та Віктора Кириленка, які протягом десятиліть працювали саме у цьому залі. Тож ще одна мета такого старту – в черговий раз нагадати юним боксерам про історію свого виду спорту в Запоріжжі. Адже саме передавання досвіду від одного покоління до іншого приносить результати на рингу.

У відкритому чемпіонаті Запоріжжя взяли участь понад 70 спортсменів не тільки з обласного центру. Приїхали спортсмени з Оріхова, Енергодару, Бердянска, Гуляйполя та Дніпрорудного. Тренери налаштовані забезпечити своїх вихованців бойовою практикою перед головними турнірами року. Центральним для цієї вікової категорії буде національна першість. Їй передуватиме ціла низка відбіркових стартів.

Один з з тих, хто готується до майбутнього чемпіонату області – вихованець клубу “Бойові рукавички” та тренера Артура Беладзе Данило Кравцов. Для нього першість міста стала четвертими або п’ятими змаганнями. Проте спортсмен виступив переконливо. Його поєдинок проти Кирила Васильєва з клубу “Мир боксу” було зупинено вже у першому раунді.

На чемпіонаті міста Данило Кравцов здобув бронзову медаль, поступившись у півфіналі. Чемпіонами стали представник клубу “Прайм” – Тимур Жмура, Владислав Пилипенко зі спортивної школи “Майстер Січ”, “спартаківець” Вадим Родін та вихованець спортивного клубу “Мотор Січ” Єгор Кірилюс.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: