circle-background

Муніципальний телеканал м. Запоріжжя

circle-background
weather

+3°

Програма телепередач:

ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ НД
weather

+3°

Телепрограма

У Запоріжжі відгримів 7-й Всеукраїнський фестиваль домашньої консервації

13.09.2021, 18:51

text
Поділитися:

Варення з румбамбару з апельсином, ківі та полуницею. З таким смаколиком завітали з Тернопіля до Запоріжжя подружжя Навроцьких — Роман та Ольга. Зазначають, вони єдині в Україні, хто готує варення з ревеню. І вже втретє приїжджають на фестиваль консервації, аби пригостити ним запоріжців. Також на прилавках в асортименті — мед з горіхами та десерти: вишня в шоколаді і груша з мигдалем в лимонному конфі.

Підійшла креативно до фестивалю й Лариса Хливнюк з Мелітополя. Жінка каже, вирішила додати в звичні банки консервації трошки українського колориту — вирізавши герб з кабачка.

Представляють ласощі на заході і самі запоріжці. Аби гості свята не лише смачно поїли, а й корисно — в асортименті у пані Ангеліни пастила та чіпси з полуниці, малини, вишні та цитрусових.

Загалом же Фестиваль домашньої консервації у Запоріжжі зібрав учасників із семи областей України. Самі запоріжці та гості свята зізнаються: на фестивалі не лише смачно поїли, а й добре провели час. Адже весь захід супроводжувався піснями та танцями.

Організатори зазначають: під час сьомого фестивалю вже традиційно збирали консервацію, яку потім передадуть в зону ООС та шпиталі для військових.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: