circle-background

Муніципальний телеканал м. Запоріжжя

circle-background
weather

+3°

Програма телепередач:

ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ НД
weather

+3°

Телепрограма

Вперше у Запоріжжі стартував Кубок України з боксу

10.10.2018, 20:48

text
Поділитися:

У Запоріжжі розпочались змагання на Кубок України з боксу. У нашому місті національний трофей серед дорослих виборюватиметься вперше за всю історію. Загалом на ринг вийде понад 100 спортсменів з 22-х областей країни.

Кубок України з боксу серед дорослих у нашому місті відбувається вперше. Він проходить у рамках традиційного турніру пам’яті Героя Радянського Союзу Миколи Яценка. Меморіал засновано 42 роки тому на честь визволення Запоріжжя від німецьких загарбників. Всю організацію старту традиційно бере на себе школа боксу «Бойові рукавички» імені Юрія Беладзе. Протягом цих років турнір став популярним серед боксерів та тренерів.. І цього року зріс до рангу одного з найбільш авторитетних змагань – Кубка України.

Враховуючи те, що змагання присвячені визволенню Запоріжжя , організатори не оминули козацьку тематику. Аби краще передати бойовий дух наших пращурів, до спорткомплексу ЗНУ запросили представників національного бойового мистецтва “СПАС”.
У змаганнях беруть участь близько 80 боксерів з усіх міст України. Турнір є одним із етапів відбору до національної збірної, тож тренери привезли кращих.

Окрім видовищності, цей турнір є можливістю боксерів здобути звання майстрів спорту. Серед тих, хто бажає отримати цей титул, — Тимур Балаєв з Кропивницького. У стартовому бою змагань цей спортсмен зробив перший крок до втілення мрії, перемігши свого традиційного суперника з Олександрії.

У перший день змагань на ринг вийшов один представник Запоріжжя. Олексій Ширяєв досить упевнено переміг Максима Дончака з Чернівців. Кубок України триватиме 3 дні. У четвер та суботу початок змагань – о 16:00. Фінальні бої відбудуться у неділю о 17:00.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: