circle-background

Муніципальний телеканал м. Запоріжжя

circle-background
weather

+3°

Програма телепередач:

ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ НД
weather

+3°

Телепрограма

Як козак Максим Туриченко став кухарем та чому побратими прозвали його Куліш

10.09.2021, 18:07

text
Поділитися:

Козаки федерації “Спас” разом із отаманом зібралися на тренування. Вони вдосконалюють навички володіння шаблею. Серед них і Максим Туриченко. Розповідає: спочатку до “Спасу” на тренування приводив сина. А потім і сам став частиною великої родини. Втім, Максим гарно володіє не тільки шаблею. Чоловік ще й куховарить для спасівців. Тож тренування залишає раніше, аби приготувати друзям обід. В меню сьогодні картопля по-селянськи з цибулею та салом.

Доки Максим нарізує інгредієнти для страви, розповідає, що готувати почав з 8-ми років для молодшої сестрички. Кухар в душі – так характеризує себе пан Максим. Розповідає, у звичайному житті він підприємець, а готує лише у “Спасі” та вдома.

Сам Максим каже: смачно готує не тільки картоплю по-селянськи, а й куліш. Його рецепт нахвалюють всі, хто хоч раз куштував. За те, що так добре вміє готувати українську страву, спасівці дали Максиму і символічне прізвисько.

Чи переможе козак на прізвисько Куліш у батлі кулешу та за що так полюбляють його страву всі спасівці – дізнаємось вже цієї неділі на “Фестивалі кулешу” о 17:00 на “Райдузі”.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: