circle-background

Муніципальний телеканал м. Запоріжжя

circle-background
weather

+3°

Програма телепередач:

ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ НД
weather

+3°

Телепрограма

Як вберегтися від харчового отруєння та де купувати якісну їжу

05.07.2021, 15:04

text
Поділитися:

Прилавків з м’ясом на Критому ринку чимало. Тут є продукція на будь-який смак та гаманець. Продавчиня Ганна показує нам довідку з лабораторії і додає — м’ясо на прилавку зберігають згідно з чітко визначеними технологіями.

Проте самі покупці, додають реалізатори, довідку з лабораторії запитують нечасто. Городяни ж кажуть: мають свої спОсоби вибору якісного продукту. Зазначають: перш ніж придбати шмат м’яса, варто оцінити його запах. А от якісну рибу запоріжці обирають за кольором та станом зябер.

Про свіжість своєї продукції розповідають і реалізатори риби. Кажуть, щоденно все перевіряють у лабораторії. У самій лабораторії розповідають: перед тим, як купити продукт, варто поцікавитись у реалізаторів наявністю відповідних довідок.

У Держпродспоживслужбі розповідають: найчастіше люди труяться продукцією зі стихійних ринків. Адже якість товарів там ніхто не перевіряє та й санітарні умови реалізації порушені.

Тож у Держпродспоживслужбі закликають запоріжців не купувати продукцію у стихійників. Важливими також є умови її зберігання та технологія приготування страв.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: