circle-background

Муніципальний телеканал м. Запоріжжя

circle-background
weather

+3°

Програма телепередач:

ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ НД
weather

+3°

Телепрограма

Запорізькі ушуїсти підбили підсумки своєї роботи за рік

18.06.2019, 16:12

text
Поділитися:

Два майстри спорту, п’ять кандидатів у майстри спорту та з десяток медалей зі змагань. Запорізькі ушуїсти підбили підсумки своєї роботи за рік. Цього разу завершення сезону відзначили грандіозним концертом, під час якого нагородили кращих ушуїстів.

Кожне їхнє тренування починається з розминки. А вже потім в хід йдуть кулаки. Ушуїсти діляться: так загартовують один одного у бою, а ще відпрацьовують удари. 18-річний Павло вже 6 років займається цим видом спорту. За плечима має кілька титулів та медалей. Каже, що обрав ушу, адже це розвиває не лише фізичну підготовку, але й духовну складову.

Для того, аби Павло та інші спортсмени-ушуїсти і надалі підкорювали чергові вершини, школа отримала новий інвентар. Все це завдяки дії програми Володимира Буряка з підтримки місцевих ДЮСШ. Тепер у розпорядженні спортсменів є мультистанція, орбітреки, гантелі та інші тренажери.

А от кращих спортсменів школи на офіційному закритті сезону нагородили у Палаці культури Металургів. Свою відзнаку отримав і Павло Колдовський. Хлопець тепер має звання кандидата у майстри спорту. Привітати спортсменів із завершенням сезону приїхав заступник міського голови Анатолій Пустоваров. Він зазначив: з нинішнього року кращі запорізькі спортсмени тепер будуть отримувати стипендію.

Окрім Павла нагороди отримали ще 35 спортсменів. Серед них п’ять кандидатів та два майстри спорту України. Тренери кажуть – для школи це гарний результат. Наразі ДЮСШ №10 відвідують 400 вихованців. Переважна частина з них – діти до 14 років. А от завершилось свято концертом. Для наймолодших спортсменів влаштували міні-вечірку. Малеча танцювала та співала відомі хіти.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: